Poštovani,
Želeli bismo da Vam se ukratko predstavimo.

Preduzeće za turizam, saobraćaj i usluge COJA TOURS d.o.o osnovano je pre 15 godina i zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom radu, danas je poznato po svom velikom uspehu u predivnom svetu turizma.

Naše preduzeće je dugim nizom godina uspostavljalo, što i dalje čini, uspešnu saradnju sa turističkim agencijama, što ga čini pouzdanim poslovnim partnerom.
COJA TOURS poseduje sopstveni vozni park, izuzetno komforni mini busevi koji su Vam uvek na raspolaganju.

Odnos cene i kvalitet naših usluga zadovoljavaju i najzahtevnije putnike. Mi smo uvek tu da se prilagodimo potrebama korisnika naših usluga, izlazeći na taj način, u susret zahtevima i željama.

Prevoz putnika

PREVOZ PUTNIKA

Mi smo uvek tu da se prilagodimo potrebama korisnika naših usluga, izlazeći na taj način, u susret Vašim zahtevima i željama.

Coja Tours

COJA TOURS

Preduzeće za turizam, saobraćaj i usluge COJA TOURS zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom radu, danas je poznata po svom velikom uspehu u predivnom svetu turizma.

Galerija

GALERIJA

Pogledajte galeriju slika vozila preduzeća COJA TOURS. U ponudi se nalaze klimatizovana vozila različitih kapaciteta mesta sa najvišim nivoom opreme.

Cenovnik

CENOVNIK

Naše cene i kvalitet usluga uspevali su da zadovolje i najzahtevnije putnike. U cenu je uključeno: vozač, gorivo i osiguranje putnika.